Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Bordlamper

Bordlamper er nogle af de mest oversete lamper – og det er ikke helt fair. Disse lamper kan nemlig bruges til meget mere end oplysning af skriveborde, som oftest er den placering, de må tage til takke med. De kan nemlig bruges til sengeborde, vindueskarme, reoler og meget mere. Grundet bordlampers lette vægt og forholdsvis lille størrelse er det altid muligt at skifte deres placering i boligen, såfremt man får lyst til eller brug for dette, hvilket gør dem til en god investering og et godt valg. Bordlamper kræver meget mindre arbejde, end det eksempelvis gør, hvis man skal flytte loftlamper eller væglamper.

Mest populære i kategorien Bordlamper

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

God belysning på skrivebordet

Selvom bordlamper er anvendelige mange steder i boligen, er de selvfølgelig mest oplagte på skrivebordet, hvor de kaster er godt lys over bøger, papirarbejde, håndarbejde og arbejde ved computeren. Det er vigtigt med god belysning på skrivebordet, fordi det er anstrengende at knibe øjnene sammen, og fordi der ved skrivebordet ordnes mange ting, hvor selv de mindste detaljer ikke må glippe. Med en bordlampe på skrivebordet får man den optimale belysning, fordi de er beregnet til primært at lyse nedad. Dette er især vores bordlamper på fod i hvid, sort, kobber, aluminium, træ og jern eller i metal gode til, mens vores bordlamper med glas- eller stofskærm på én og samme tid lyser ned i bordet og ud i rummet, såfremt man ønsker en lampe, der gør begge dele. I vores bordlamper med glasskærm er der udkig til en glødepære, hvilket giver et anderledes og dekorativt lys.

Oplysning af mørke kroge

Generelt for bordlamper er, at de er ideelle til oplysning af mørke kroge i boligen, hvor der er vandrette overflader, de kan placeres på. Når alle hjørner og kroge i et rum lyses op, får det rummet til at virke større, hvilket giver en illusion af, at boligen er større, end den er. Der findes ofte mørke kroge i alle rum, men det gør sig især gældende for entreen, stuen og soveværelset, hvor det blot er i enkelte dele af rummet, man opholder sig; omkring hoveddøren, i sofagruppen og i sengen. I disse kroge er det oplagt at placere bordlamper på eksempelvis en kommode, en reol, en hylde, et lille bord eller i en vindueskarm.

Flytbare bordlamper

Det specielle ved bordlamper er, at de er flytbare. Dette gør dem til et godt valg i ethvert hjem, fordi det til tider kan være nødvendigt med ekstra lys et sted, hvor der normalt ikke er brug for det. Dette kan eksempelvis være, hvis børnene skal tegne ved spisebordet, hvis man vil læse en bog i sofaen en mørk aften, eller hvis man sidder med noget håndarbejde i køkkenet, der kræver lys. De kan også placeres i en vindueskarm i årets mørkeste måneder, hvor der kommer mindre lys ind ad vinduerne, end der gør i sommerperioden. Ud over at give mere lys er bordlamper også med til at give en hyggelig stemning, der hvor de placeres.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱