Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Broste Borde

Alle Broste borde er designet helt i tidens ånd. De har lige den kombination af materialer, lethed og elegance, der gør dem perfekte til en personlig, moderne indretning. Udtryksfulde og enkle på samme tid. Holder du af at lege med hjemmets udtryk, åbner disse borde et væld af muligheder for anbringelse og brug. Flotte og praktiske, ikke bare i stuen og så er de ikke tungere, end de sagtens kan flyttes rundt igen og igen.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Sæt flere borde sammen

De store, men praktiske, sofaborde er fortid. I dag skal stuebordene helst være små og ikke fylde ret meget. Men hvordan bliver de så funktionelle i hverdagen, hvor der helst skal være plads til fjernbetjeninger, kaffekopper, bøger og alt det andet, som er rart at have lige ved hånden?

Tricket er helt enkelt. Indret med flere, mindre og lette borde, der er nemme at flytte rundt med og stille sammen, efter behov- det giver fleksibilitet. Kombiner gerne flere forskellige slags borde, de behøves absolut ikke have samme farve, højde eller facon, det er bare superflot at lave et personligt miks af småborde, hvor kontraster og kulører mødes. Hvis alting, ikke altid, har en fast plads, får du den mest fleksible og funktionelle boligindretning.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom