Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Broste Sofa

Klassisk, god stil og masser af komfort kombineres altid elegant i en Broste sofa. Det er, i sagens natur, forholdsvis store møbler, men de har et så let og enkelt udtryk, at de aldrig kommer til at fylde for meget og dominere indretningen, hvilket sofaer ellers ofte har en ret uheldig tendens til. Alle sofaer er fremstillet i de skønneste, bløde materialer og moderne, afdæmpede farver, der er helt i tråd med tidens hotteste boligtrends.

Sofaen – din base i stuen

Hvad er en stue uden en sofa? De to ting hører bare sammen og sofaen er en fast base, for de fleste, når der skal slappes af og lades op efter en lang dag. En sofa er indbegrebet af hygge - både alene og sammen med andre.

Bor man småt, er der naturlige begrænsninger for, hvor stor en sofa kan være. Forsøg altid at skabe en balance mellem stuens størrelse og sofaens volumen, så indretningen ikke bliver klodset.

En sofa kan styles på mange måde, med puder, skind og tæpper, kan en sofa ændre totalt udtryk på et øjeblik. Så skal din sofa holde længe, så vælg en lidt, neutral farve og en klassisk stil, der giver et godt udgangspunkt at lege med i fremtiden.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱