Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Broste Tæppe

Broste tæpper har præcis det lidt rå og meget charmerende look, som er på højeste mode i boligindretningen lige nu. Tæpperne findes i flere lækre farver, hentet fra den nordiske og diskrete palette, der giver dejlig harmoni og hygge i lyse hjem. De er fremstillet i rene og naturlige materialer, der gør tæpperne behagelige at gå på, men også giver den lækreste tekstur og god slidstyrke. Kan bruges over alt og giver en øjeblikkelig forandring.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Nyt look til boligen

Trænger indretningen af et rum til en opdatering og skal der helst ske noget nyt i en fart, så kan ændringer, faktisk, skabes ret hurtigt og for absolut rimelige penge. Nye tæpper på gulvene giver omgående forandring. Effekten kan næsten sammenlignes med at male en væg, for der sker straks noget og et helt andet udtryk etableres, på en enkel måde.

Moderne kludetæpper bringer nye farvetoner og rar stemning ind i alle rum, hvor de rulles ud. Er du en smule farveforskrækket, giver tæpper alletiders mulighed for, lige så stille, at få noget kulør ind i hjemmet og forsigtigt begynde at bryde med gamle vaner.

Trenden lige nu er lidt grove tæpper med tekstur i naturlige materialer, - bomuld og læder og gerne i kombination.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱