Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Daybed

Daybeds er super hotte i boligindretningen lige nu og de kan noget helt særligt i alle moderne hjem, - både når det kommer til funktioner og udtryk. Kombinationen af sofa, seng og bænk giver et møbel med uendelige muligheder. Du kan style din daybed med puder og plaider og let skabe en rar oase til ro og fordybelse, eller lade den stå helt enkel, så det smukke design og de rene linjer virkelig kan nydes.

Mest populære i kategorien Daybed

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Daybed – et multifunktionelt og moderne møbel

Fordelene ved dette møbel er utallige, det er intet mindre end et genialt møbel, både i mindre hjem, hvor pladsen er trang og i boliger med masser af plads. En daybed, kan mere, end en almindelig sofa eller seng kan, da den kombinerer begge funktioner og på samme tid giver indretningen et afslappet udtryk, hvis den forsynes med puder.

En daybed indbyder til at tage en, velfortjent, pause, enten siddende eller liggende. Fin til et lille hvil, en powernap eller en stund med en god bog og lidt eftertænksomhed.

En daybed kan faktisk anbringes i alle boligens rum, hvor der er plads. En god base til en hyggekrog i stuen eller et naturligt sted at sætte sig, når skoene skal snøres, i en rummelig entré.

entré.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom