Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Gavekort

I denne kategori finder du gavekort til by Hornsleth. Hvis du er i tvivl om, hvilken gave du skal give, er sådan et altid en god løsning, som vi garanterer falder i god jord hos modtageren. Det smarte ved købet af et gavekort er, at det giver modtageren mulighed for at vælge lige præcis det eller de produkter i vores webshop, som falder i dennes smag.  Da dét beløb, der er afsat til gaver varierer fra person til person og fra begivenhed til begivenhed, tilbyder vi gavekort med mange forskellige beløb i vores webshop.

 

Undgå fejlkøb med et gavekort

Når vi skal til festlige begivenheder, vil vi gerne finde den helt perfekte gave, uanset om anledningen er fødselsdag, jubilæum, bryllup, indflytterfest eller noget helt femte. Dette er svært, hvilket betyder, at de fleste af os har oplevet at give en gave, der ikke er faldet i god jord. Netop derfor sælger vi gavekort til vores webshop hos by Hornsleth. Du sikrer, at du undgår fejlkøb, fordi det giver modtageren mulighed for selv at vælge, hvad beløbet skal bruges til. Med vores brede sortiment af produkter til hjemmet og kortenes lange udløbsfrist, kan du være sikker på, at det er en gave, modtageren får brugt.

Gavekort i alle prisklasser

Vi tilbyder kort med beløb i mange forskellige prisklasser. Prisklasserne er som følger: 250 kroner, 500 kroner, 750 kroner, 1000 kroner, 2000 kroner og 5000 kroner. Hvis et af disse beløb ikke matcher det beløb, du skal bruge, kan vi kontaktes for en aftale om et gavekort med en bestemt værdi. Dette gør vi, fordi vi vil gå langt for at hjælpe vores kunder, så de får lige præcis det eller de produkter, de ønsker eller har brug for.

Til alle anledninger

Uanset hvilken anledning, du leder efter en gave til, er et gavekort oplagt. Det er oplagt til fødselsdage og jubilæer, men det kan også bruges som julegave til venner og familie, som indflyttergave eller som julegave til medarbejdere eller kollegaer. Da vores webshop indeholder interiør og brugskunst til boligen og haven, er de især ideelle til par, der renoverer hus, som møblerer om, eller som mangler interiør til boligen. Et gavekort til vores webshop er både oplagt til folk, der går op i indretning og kender til godt design, men det er mindst lige så oplagt til folk, der ved mindre herom, og som du ønsker at forkæle med flotte kvalitetsprodukter.

Ro til at vælge

Et gavekort giver modtageren god tid og ro til at vælge, hvad det skal bruges på. Det kan ofte være stressende at skulle lave ønskelister, ligesom det kan være svært at finde ud af, hvad der skal på ønskelisten. Med et gavekort har man god tid til at finde ud af, hvad man mangler, og hvad man kunne tænke sig, fordi beslutningen ikke skal tages lige her og nu. Desuden giver det mulighed for, at modtageren kan bruge tid på at kigge i vores webshop, mens denne sidder hjemme frem for at skulle tage en hurtig beslutning, som det er tilfældet i fysiske butikker.

Hvordan fungerer det?

Købet af et gavekort til by Hornsleth fungerer ved, at du vælger et gavekort på den specifikke værdi, du ønsker, det skal have, og ved efterfølgende at lægge det i indkøbskurven her på siden. Når vi har modtaget din bestilling, opretter vi det til dig og sender det med en e-mail og en kode, som skal bruges, når det skal indløses. Såfremt du ønsker et fysisk eksemplar, er dette også muligt. Dette kan du få ved at skrive i kommentarfeltet, at du ønsker dette. Gavekortet er gyldigt i tre år, hvilket betyder, at modtageren har god tid til at indløse det.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom