Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Gulvlamper

Gulvlamper er de største og højeste lamper i vores sortiment. Men dette er ikke ensbetydende med, at de er klodsede og grimme. Hver enkelt af dem er nemlig udvalgt ud fra deres flotte nordiske og stilrene design, som kendetegner alle vores varer. Vores udvalg af gulvlamper kan bruges til alle rum i boligen og er flytbare, så de kan flyttes rundt efter behov. Udvalget består af gulvlamper i sort, kobber og messing, som er kombineret på forskellige måder, hvoraf en af dem indeholder elementer i beton, mens en anden har to lampehoveder.

Dekorativ belysning med stilede gulvlamper

Gulvlamper er, som navnet antyder, beregnede til at have stående på gulvet. Men de er meget mere end det. De er nemlig også særdeles dekorative. Vores udvalg af gulvlamper består af lamper i blandt andet messing, hvilket er meget velanset i boligindretningen netop nu, og som giver et kvalitetsbevidst og stilrent udtryk til boligen, der er i tråd med den nordiske stil. Fælles for alle lamperne er, at de er et dekorativt element, fordi de fylder godt i rummet, og fordi deres udseende og beskaffenhed påvirker hele boligens udtryk. Dette betyder, at du med udvalget af gulvlamper hos by Hornslet ikke blot får god belysning, men også dekorativt interiør.

Indstil og flyt lampen

Det smarte ved vores gulvlamper er, at de kan indstilles, så de får den rette hældning, hvorved de kan komme til at lyse lige netop der, hvor man ønsker det. Dette gør det muligt selv at vælge, hvor meget lyset skal falde nedad, og hvor meget det skal lyses ud i rummet. Ud over dette er de flytbare - modsat væglamper og loftlamper - hvilket gør det muligt at flytte dem, afhængigt af hvor du har behov for lys.

Lys over sofaen

Det er ofte svært at finde den helt rigtige belysning til sin sofagruppe, fordi en loftlampe er for kraftig, og fordi det ikke er muligt at have en bordlampe stående, hvilket resulterer i, at der mangler lys over især sofabordet. Dette er gulvlamper løsningen på, da de kan placeres nær sofaen og derudfra reguleres, så lyset falder ind over sofaen. Dermed opnås et koncentreret lys, som er anvendeligt, hvis man skal lave håndarbejde, læse eller lignende, mens man befinder sig i sofaen.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱