Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Hübsch Bænk

Bænke giver lige muligheden for at sætte sig ned, men også et sted til at anbringe lidt sager i farten. En en Hübsch bænk er så elegant i sit enkle udtryk, at den både kan bruges rent dekorativt og eller funktionelt, men altid vil være en kombination af begge dele. Vi har mange forskellige modeller, både med og uden armlæn, små og store, polstrede luksus modeller og helt rå, meget skandinaviske bænke i lækkert træ.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Moderne bænke til alle rum

Bænke har i en periode været dømt helt ude i indretningen. De nye og moderne bænke er også langt fra, hvad vi kender fra almuehjem, børnehaver og omklædningsrum. Bænke kan sagtens få en plads i alle hjemmets rum, hvor de vil være både funktionelle og flotte. Brug en bænk til dekorative stabler af magasiner, puder og andet, men anvend dem også, som en rar mulighed og sikkert tiltrængt, mulighed for at sætte sig en lille stund og finde roen i hverdagen.

I badeværelset er bænke uden hynder og polstring bedst, her bør man vælge en hårdfør model i træ, der tåler fugt. En superblød og polstret bænk, er fantastisk i soveværelset, børneværelset, gangen eller hvor den nu lige kan kiles ind og gøre lykke.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱