Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Hübsch Borde

Hos os er det ikke en kunst, at finde det helt rigtige bord med de perfekte mål og det rigtige look til dit hjem. Hübsch borde er designet til at blive brugt, - både til at samles om, arbejde ved og til at stille fra på. Den stramme, tidsløse og nordiske stil passer fremragende til alle moderne hjem, hvor der er gang i den, men også er vigtigt med plads til nærvær, fællesskab og fordybelse.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Bordet har alle dage været familiens samlingspunkt

Der er kul på i den moderne familie, - måske lidt for meget kul en gang i mellem… En travl hverdag er ikke ubetinget negativ. Det er kun godt, at have jobs, interesser, venner og meget at se til. Selvom man, måske, ikke er meget hjemme, så er det vigtigt at have en rar og hyggelig base at vende hjem til.

Familien finder sin styrke i fællesskabet og er man mange i husstanden, så skal man tænke i rammer, hvor der er plads til alle. Bordet har alle dage været familiens samlingspunkt og der hvor man mødes. I et gæstfrit hjem er der altid plads til flere omkring bordet, så sørg for ekstra stole er klar til venner og spontane gæstebud omkring sofabordet eller spisebordet.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom