Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Hübsch Hylder

En lille hylde kan måske ikke rumme så meget, men til gengæld kan den give et stort udtryk og virkelig lade din personlige stil træde tydeligt frem i din indretning. Vores flotte hylder er nemme at hænge op og gør sig godt både enkeltvis eller flere sammen, enten over eller ved siden af hinanden på række. Hylderne har den lækre stil og enkelhed, der gør dem anvendelige til småting på væggene i alle boligens rum.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Sådan anbringes nips i den enkle boligindretning

Mange vil sikkert mene, at nips, pyntegenstande og dekorative småting (kært barn har mange navne…), absolut ikke hører hjemme i en moderne, nordisk boligindretning. Vil man have rene linjer i hjemmet, så gælder det i høj grad om, at begrænse mængden af unødvendige sager og tænke i enkelhed og rene, lyse flader.

En smart måde at indlemme nips, så det fungerer i en stram og stilfuld indretning, er ved at holde det samlet og ikke sprede det rundt over alt, hvor der er plads. Du kan med fordel anbringe dit nips på en hylde. Lav flotte opstillinger med figurer, keramik og smukke sager og tingene må gerne stå tæt. Det er sjovt at pusle med og ændre udtryk på hyldens indhold efter humør og årstid.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom