Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Hübsch Lysestage

Lysestager er en vigtig del af boligens interiør og det mest stemningsskabende tilbehør, som findes. En Hübsch lysestage giver hyggen til spisebordet, sofabordet og alle steder, hvor den anbringes. Tænd masser af glimtende lys i mørket og bland fyrfadsstager og almindelige stager til lange lys i din indretning. Levende lys er altid rare, til alle anledninger og tider af døgnet, hvor der skal skrues op for hyggen, - både i aftenmørke og på grå morgener.

Filtrer

Levende lys skaber stemning

Ægte hjemlig hygge skabes bedst med lysestager, - for intet er mere stemningsfuldt end levende lys. At indrette med lysestager er ret enkelt. Først og fremmeste skal man, naturligvis, overveje eventuel brandfare og ikke anbringe stagerne for tæt på noget, der let kan antændes. Skal lysestagerne stå på et bord, så overvej om de kommer til at stå i vejen. På et langbord kan høje lysestager med fordel stilles i den ene ende, så de ikke skygger for gæsternes udsyn.

Det er spændende at bruge sine lysestager i opstillinger, sammen med andre dekorative elementer, i et såkaldt ”stilleben”. Her kan man rigtig give den gas med stylingen og eksperimentere med stemninger. Sammensæt gerne flere lysestager i forskellig højde og bland med vaser, planter og nips.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom