Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Hübsch Montre

Skab fokus på de fine små detaljer, ved at putte dem i en Hübsch montre eller glasboks. Alt bliver præsenteret smukt bag glasset i en montre og som ekstra bonus, kommer det lidt på afstand af pilfingre. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan være i en montre. Brug den f.eks. til smykker og sten fra ferierejsen. En montre er din personlige lille skattekiste, et skrin til gode minder og dekorativ opbevaring af løsøre.

Gør dit rod dekorativt

Der kan sagtens findes plads til småtterier og nips i den enkle indretning. Tricket er at samle alle småting og bruge dem dekorativt, i stedet for at de er spredt ud over hele boligen, så det bare ligner meningsløst rod. En montre er genial, den har lidt samme effekt, som når man putter en simpel børnetegning eller et print i glas og ramme, - pludselig bliver det ophøjet og rigtig pænt at se på. Der er næsten ikke grænser for, hvad der kan gemmes i en montre eller små glasbokse og få en ny og lækker funktion, som dekorativt element i boligen. Kastanjer, muslingeskaller, teaterbilletter, ungernes kreative gaver, - ja, alle dine kære minder kan samles her og blive smukke elementer i din personlige indretning.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom