Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Hübsch Plaid

Intet signalerer ren hygge, som en dejlig, ulden plaid. Ikke alene er den fantastisk at tage over sig, men den er også smuk og dekorativ at have liggende fremme. Læg plaider i en stak, eller i en kurv. Plaider er indbegrebet af lækker, nordisk stil og vi har dem i flere gode farver og smukke mønstre. Materialet er den skønneste lammeuld eller en dejlig ”tung” bomuldskvalitet, - helt ren natur og ægte luksus til boligen.

Har du styr på hyggen?

Hygge er hot i hele Verden lige nu, men er nok ikke den store nyhed her i landet, hvor vi mener at have opfundet hyggen i sin tid og også har helt godt styr på den.

Det lidt flyvske begreb hygge indfanges tydeligt i den aktuelle bolig stil. Men hvordan skabes hyggen bedst i indretningen? Rene linjer og helt glatte flader, skal gerne brydes lidt for hyggens skyld. Hygge kommer primært fra accessories. Sørg for at tilføje din indretning en tilpas mængde kontrast, tekstur og blødhed, det giver nemlig en følelse af varme, liv og naturlighed. Stearinlys i stager, løse tæpper på gulvene og puder og plaider er et must. Vælg gode og klassiske materialer, som man instinktivt har lyst til at røre ved.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom