Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Hübsch Potte-Vase

Kollektionen af Hübsch vaser er så smuk, at vaserne fortjener at stå fremme altid, - både med og uden blomster. Brug dem i dekorative opstillinger og fyld dem med årstidens naturlige pynt fra skoven og haven. Hübsch potter lige sagen til de meget trendy, grønne planter. Alle vaser og potter er lavet af glas og keramik i et meget moderne, men på samme tid klassisk design, - perfekt bolig tilbehør til alle stilrene nordiske hjem.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Planter giver ro og harmoni

Hjemmet skal være en rar og hyggelig base. Der er der fra vores verden går og det sted som vi altid vender tilbage til. Når man indretter med planter, så bringer man organiske former og naturlige elementer ind i boligen, som fryder øjet, pirrer sanserne og plejer sjælen. Planter giver et flot modspil til bastante materialer og øger faktisk din livskvalitet. Selv folk, der ikke har grønne fingre, kan få stor glæde af at give deres bolig et botanisk touch og give sig i kast med indretning med vaser, potter og krukker. Start i det små, snak gerne med den lokale blomsterhandler, så du er sikker på succes fra starten i dine potter og vaser. Med tiden bliver de fleste bidt af botanik i boligen.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱