Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Hübsch Puf

Puffen er tilbage i boligen og er igen blevet en super moderne del af indretningen af stuen. Glem alt om mormors gamle puf. Den nye type Hübsch puf har et lækkert look og er på samme tid så komfortabel og skøn, når fødderne skal lidt op og der skal slappes af med en god bog eller en film.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

 

Et lille møbel med mange funktioner

Betragt en puf, som en stor og dekorativ pude med masser af praktisk anvendelighed. En smuk, ulden puf har høj skulpturel værdi, når boligen styles. Den er let at rykke rundt på og så kan den faktisk også bruges som en ekstra siddeplads ved sofabordet, som især de mindste i familien er ret glade for.

Der er ikke noget bedre, end at få benene lidt op efter en lang dag. Laden roen og tankerne sænke sig for en stund og bare hygge. En puf ved lænestolen, er et lækkert alternativ til sofaen, hvor risikoen for at døse hen, desværre tit er stor… Lænestolen er langt bedre til ægte ”mig tid” med kaffekoppen og fordybelse i magasiner, håndarbejde, samtaler og alt, hvad der gør dig godt.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom