Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Hübsch Rammer

Alt bliver bare smukkere i glas og ramme. Fyld vores moderne og enkle rammer ud med lige det, du har lyst til og sæt et personligt præg på dine vægge, der giver glæde i hverdagen. Få printet dine bedste billeder ud, brug ungernes skøre tegninger eller indram et citat, som betyder noget for dig. Vær kreativ! Vi har også rammer med lækre prints i den super aktuelle nordiske stil, - lige klar til at hænge op.

Boligen – dit helt personlige kunstgalleri

De senere år er der kommet rigtig meget fokus på udsmykning af væggene i boligen og også her, handler det, i den grad, om at lade sin personlige stil skinne tydeligt igennem og gerne skabe et helt unikt udtryk via kunst.

Kunst skal forstås i bredeste forstand og du definerer selv, hvad der er kunst for dig. Brug dit hjem, som dit personlige galleri og vær ikke bange for at eksperimentere og lege med forskellige udtryk i din udsmykning, - både i valget af billeder og ophængningen.

Alt, hvad der kommer i glas og ramme tager sig faktisk godt ud. Så du behøves absolut ikke gå ud og investere en formue på originale værker. Brug, hvad der ligger i gemmerne af postkort, fotos, tegninger.  Passer formater og farver ikke, så gå til et professionelt trykkeri og få dem til at printe ud. Det koster ikke alverden.

Husk, du kan altid ændre udsmykningen på dine vægge og skifte billederne i dine rammer ud, når de ikke siger dig noget længere eller ikke matcher din aktuelle indretningsstil.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom