Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Hübsch Spejl

I traditionel indretning hører spejle hjemme på badeværelset, i entréen og soveværelset og bruges udelukkende til at tjekke, om man ser pæn nok ud. Moderne boligindretning bryder med denne opfattelse og et Hübsch spejl er absolut ikke designet, med en bestemt funktion eller anbringelse for øje. Stil dem på gulvet eller hæng dem på væggen. Den enkle og eksklusive stil gør spejlene smukke alle steder og giver en fantastisk visuel effekt, lige hvor de anbringes.

 

Boligstylistens bedste tricks til små rum

Dygtige boligstylister kan, næsten som tryllekunstnere, forvandle helt små rum, så de næsten fremstår som balsale. Deres tricks er lige til at kopiere, hemmeligheden er lys og spejle, men effekten er absolut magisk.

Lyset skal komme både fra hvide vægge og lofter. Møblerne skal, selvfølgelig, også være lyse og lette i deres udtryk og så må der helst ikke være flere af dem, en højest nødvendigt. Men lys kommer også med gode lamper, der ikke fylder for meget og er anbragt strategisk i rummet. Blot et enkelt stort spejl og det må gerne stå på gulvet, vil genkaste alt det dejlige lys og visuelt skabe større proportioner i rummet. Er pladsen for trang til et gulvspejl, så hæng et eller flere spejle op på væggen.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom