Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Hübsch Tæppe

Der skal tæpper på gulvene, hvis man vil følge de hotte tendenser i boligindretningen. Væg til væg tæpperne er dog ikke kommet tilbage, men de løse Hübsch tæpper og løbere er bare sagen lige nu! Vores mønstrede tæpper i gode farver, giver det helt rigtige grafiske og bløde twist til en ren nordisk stil. De findes i flere størrelser, samler indretningen perfekt og så er de bare super flotte alle steder, alene og under møbler.

Del rummet op med tæpper

Især i større rum, kan det være smart at lave en form for opdeling i indretningen. Et stort rum i boligen, vil typisk have flere funktioner og blive brugt til forskellige ting på samme tid. Det gælder derfor om, at give illusionen af flere rum i det samme rum, hvis indretningen skal være velfungerende og harmonisk. Tænk i funktionalitet og linjer. Del gerne gulvet lidt op med tæpper, så der skabes naturlige platforme til de forskellige møblementer og naturlige frirum på gulvet.

Tæpper har en samlende funktion, giver øjet ro og skaber hygge. Vær ikke bange for at mikse tæpper med forskellige grafiske mønstre og størrelser, så længe stilen og farvetonerne harmonerer, så fungerer det godt og har en lækker, moderne og lidt fræk effekt.

 

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom