Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Hjørnesofa

Hjørnesofaer er populære i disse år. De er indbegrebet af hygge og samvær, og de er stuens naturlige samlingspunkt. I det store udvalg af hjørnesofaer kan du finde mange forskellige modeller, som har hvert deres udtryk.

Her bliver du præsenteret for en række forskellige sofaer af sublim kvalitet, som du kan lade dig inspirere af. Hvilken af de viste modeller vil mon klæde din stue bedst?

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hvilke hjørnesofaer findes der?

I det omfattende sortiment findes der mange forskellige modeller. De kan variere på følgende områder:

  • Farven
  • Størrelsen
  • Materialerne
  • Looket
  • Tykkelsen
  • Polstringen
  • Højre-/venstrevendt
  • Prisen

Dermed bliver det tydeligt, hvor forskellige sofaerne kan være. Vælg gerne en model, der passer perfekt til familiens størrelse plus evt. gæster. Husk, at nogle i familien måske foretrækker at ligge ned i en sofa.

Det er også ret vigtigt, at du tjekker, hvilken vej sofaen vender. Hvis den ikke er vendbar, så skal den gerne kunne passe ind i det hjørne, som den skal stå i.

Hvilket look kan hjørnesofaen have?

I forhold til møblets look, så ses det tydeligt på de forskellige varianter, at de udstråler noget forskelligt. Nogle af modellerne er mere spinkle og elegante at se på, og andre er mere kraftige og bløde i udtrykket. Da en hjørnesofa ofte er det største og dermed det mest dominerende møbel i stuen, så betyder dens look ret meget for hele rummets udseende og stemning.

Når I skal vælge jeres nye sofa, kan du bruge alle parametre, når du skal gøre det. Et af de vigtigste er selve designet, og hvor inviterende den er. Læs mere om de enkelte modeller, inden du vælger din nye yndlingshjørnesofa.

En sofa skal gerne kunne holde i mange år, så det er altid bedst, at du giver dig god tid til at vælge den. Find din næste sofa her!

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom