Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Kommoder

I denne kategori finder du de fineste kommoder som er perfekte til opbevaring. I mange hjem efterspørger man mere opbevaringsplads, derfor er kommoder så fine, da de både er æstetiske og hyggelige i indretningen. Derudover har de også en central rolle i opbevaringen af personlige ejendele. Vi har et stort udvalg af kommoder i træ, som passer til ethvert skandinavisk hjem.

 

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Kommoder til tøj

Kommoder er anvendelige til opbevaring af tøj. Heriblandt bruger mange kommoder til opbevaring af halstørklæder, vanter, huer og tøj. Flere burger også kommoderne til at opbevare tøj såsom, sokker, undertøj, bluser osv. Fordelen ved at bruge kommoden til tøj er at de er meget rummelige, og at der kan være meget i hver skuffe. Derfor bruger flere børnefamilier kommoder til tøj, hvor hvert familie medlem har hver sin skuffe.

Kommoder til opbevaring af bøger

Kommoder kan også bruges til opbevaring af bøger, mapper og magasiner. Ønsker du en minimalistisk stil med få synlige ejendele, kan kommoden være et godt bud på en enkel og stilren indretning.
Fordelen ved kommoderne er at de er rummelige og derfor kan opbevare mange forskellige personlige ejendele.

Kommoder som natbord

Vælger man en lille kommode er de super fine at stille på hver side af sengen. Således kan kommoderne fungere som et fint lille natbord med opbevaringsmulighed. Brug kommoden til bøger, creme, til at placere en varm kop te og billeder af dem man holder af. Sådan har en kommode mange anvendelsesmuligheder.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom