Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Krukker

Uanset årstiden er det rart, at boligens udendørs omgivelser er vedligeholdte, og at de er flotte at se på. Dette indebærer blandt andet at slå græsset jævnligt og at beskære buske og træer, men det indebærer også tilstedeværelsen af krukker med friske blomster, der passer til årstiden, hvilket i virkeligheden er noget af det interiør, der har størst betydning havens udstråling. Derfor fører vi krukker til haven hos by Hornsleth.

Krukker med patina

Patina betegner aldringstegn på overfladen af antikviteter eller andet interiør - i dette tilfælde krukker. Havekrukkerne i vores udvalg er lavet på en måde, hvorpå det ligner, at de har patina. Dette er imidlertid ikke tilfældet, da de er helt nye, når du køber dem. De er bevidst lavet med denne effekt fra producentens side. Mange ønsker sådanne krukker og forsøger at lave dem selv, men hos os får du dem sådan fra start, hvorfor du ikke skal bruge ekstra tid eller penge på at skabe det ønskede look.

Til haven og til dekoration

Krukker er et godt valg til haven, fordi det er lettere at udskifte blomster i disse, end det er at skulle fjerne blomster eller planter fra bede. Den største fordel ved dem er, at det både er nemt og hurtigt at udskifte indholdet af dem. Om sommeren er det flot med sommerblomster i flotte farver, mens det om efteråret er flot at fylde krukkerne med lyng og andre efterårsblomster i lilla eller bordeaux nuancer. Også til årets højtider kan de bruges som et dekorativt element. I juletiden kan de stå foran hoveddøren og være fuldt med mos, kristjørne, æbler, grankogler og små lanterner eller en lille lyskæde, der lyser op i mørket, mens de til Halloween, og generelt i efterårssæsonen, kan dekoreres med pyntegræskar og nedfaldne kastanjer.

Blomsterkrukker - og meget mere

Krukker er primært beregnet til blomster og er en let måde at tilføre liv til haven eller terrassen på. De kan ligeledes også bruges til planter, stauder, små træer eller til krydderurter. Især er de flotte med små oliventræer eller en opstammet Buksbom. Det er især flot at kombinere de forskellige plantetyper i flere forskellige krukker, som står sammen i en gruppe. Dette gør det muligt at skabe en lille oase, der er flot at se på, og som har et gennemført udtryk.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom