Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Lene Bjerre Bad

Få ægte velvære, velfortjent luksus og en rar, spa stemning på dit badeværelse med Lene Bjerre bad interiør. Her er de små detaljer, der kan gøre den helt store forskel på indretningen. Fine og enkle ting i skønne farver, der hurtigt skaber god orden, rene linjer og skøn harmoni. Praktisk funktion, stilrent design og lækker kvalitet går op i en højere enhed, så selv almindelige hverdags objekter bliver udtryksfulde og charmerende at omgive sig med.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Nyt badeværelse til småpenge

Indretning af et helt nyt badeværelse er en større investering og er derfor ikke noget, der lige ændres i takt med modens luner.  Man kan dog sagtens skabe fornyelse og få en oplevelse af et helt nyt badeværelse uden at blive ruineret. Det moderne Lene Bjerre badeværelsestilbehør giver hurtigt et helt nyt og eksklusivt look og koster ikke kassen.

Skab en rød tråd, så der bliver sammenhæng med resten af boligens indretning og stil, når du styler dit badeværelse. Mange af de effekter og dekorative elementer, der er lækre i andre rum, kan med held gentages i badeværelset. Sørg for at alt har en plads og at der er gode opbevaringsmuligheder til småting, så der altid hersker orden og det er let at gøre rent.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom