Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Lene Bjerre Brugskunst

Inspirationen til Lene Bjerre brugskunst hentes i hele Verden, men designes i Danmark og i en meget skandinavisk ånd. Her er det naturlige, enkle og harmoniske i centrum. Kvalitet og godt håndværk er en altid en selvfølge. De lækre produkter kombinerer funktion og udtryk på en yderst raffineret måde, så det altid er spændende og dekorative ting at anvende og omgive sig med - både lige nu, men bestemt også mange år ud i fremtiden.

Brugskunst til nordiske hjem

Stilfulde, skandinaviske hjem kendetegnes, især, ved rene linjer og et konsekvent fravalg af unødvendig pynt og pjank. Lene Bjerre brugskunst er skabt til at matche denne særlige og enkle tradition for indretning, som er blevet så berømt og populær i hele Verden. Brandet er altid garant for brugskunst af høj kvalitet, hvor funktion og form spiller sammen og har et smukt udtryk. Med andre ord: Hverdagsobjekter, der kan tåle at stå fremme og er en fornøjelse at omgive sig med.

Brugskunst er de små detaljer, der slet ikke kan undværes og som medvirker til at skabe hygge og give boligen et personligt touch.

Et godt tip; lav dekorative opstillinger med forskellig brugskunst på udvalgte steder, på den måde bevares de rene linjer i indretningen.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱