Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Lene Bjerre havemøbler

Få en unik og eksklusiv indretning udendørs med Lene Bjerre havemøbler. Meget stilfulde møbler, der ikke ligner noget alle andre har og derfor kan give dit udeareal et meget personligt præg. Uanset om du har en stor have, terrasse eller blot en lille altan, så er møblerne fantastiske og indbyder til lange, dovne eftermiddage med en god bog og lune aftener med drinks, hygge og venner. Stilen emmer bare af sol, sommer og skønne stunder.

Uderum med stil

Der findes ikke noget bedre end den danske sommer, når den viser sig… Det lidt lunefulde vejr på vore breddegrader gør, desværre, at vores uderum tit bliver forsømt og slet ikke får den opmærksomhed, som de fortjener.

Lene Bjerre havemøbler inspirerer til at indrette sig stilfuldt i haven eller på altanen og udnytte de ekstra kvadratmeter, som uderum lægger til vores bolig en stor del af året. Møblerne er så smukke og praktiske, at de sagtens kan leve et dobbeltliv og bruges indendørs i de kolde måneder, i stedet for bare at blive gemt væk.

Indret dit uderum med samme omhu og stil, som resten af dit hjem, så det bliver en helt naturlig forlængelse af din bolig og et rart, ekstra rum i solen.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom