Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Lene Bjerre - Køkken

Køkkenet er familiens naturlige samlingspunkt efter en lang dag og Lene Bjerre køkken er design, der skaber den rette hygge, harmoni og stemning at mødes i. Kollektionen har alt det, som et køkken behøver. Duge til det veldækkede bord, det gode grej, der skal bruges til tilberedningen af middagen og meget andet godt. Alt er udviklet med udgangspunkt i traditionerne og med et sikkert blik for, hvad moderne mennesker har brug for i deres hverdag.

Klassisk nordisk ånd

Vi mødes med hinanden i køkkenet, både planlagt og helt spontant. Rummet er både en uundværlig arbejdsplads, hvor måltider skal tilberedes, men også stedet, hvor vi samles igen og igen med familie og venner. En naturlig base for fællesskabet og derfor skal køkkenet være praktisk og imødekommende på samme tid.

Sæt scenen for samvær i køkkenet med en lækker indretning, der fungerer optimalt i hverdagens travlhed og mange gøremål, men også indbyder til at sætte sig ned, finde roen og hinanden for en stund.

Lene Bjerres interiør til køkkenet rammer altid den fine balance mellem funktionalitet og udtryk, der er så populær i den nordiske bolig. Alt er designet i en klassisk, skandinavisk ånd -  til mennesker, der ønsker autenticitet, harmoni og masser af hygge.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱