Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Lene Bjerre Lanterne

Gør aftener og mørke dage hyggelige med Lene Bjerre lanterner. Giv dine gæsterne en varm velkomst med en flok lysende lanterner på trappen, ved døren eller i indkørslen. Levende lys skaber stemning over alt, hvor de tændes og er ikke kun forbeholdt vintertiden. Lanterner er også vidunderlige på altanen eller terrassen på de lange, lune sommeraftener. Disse lanterner er til helårsbrug og flotte både inde og ude, - stilfulde indretningselementer med mange muligheder for anvendelse.

Rar stemning året rundt

Stearinlys er noget af det mest stemningsskabende at bruge i indretningen og Lene Bjerre lanterner giver fantastiske muligheder for at tænde ekstra mange lys - både inde og ude. De har det helt rigtige klassiske look, så de er smukke i sig selv og let kan kombineres med anden dekoration.

Lanternerne beskytter flammen mod vindpust og er derfor rigtig gode udendørs. De smukke lygter giver rar stemning året rundt. Flotte at stille på trappen om vinteren, men ekstra hyggelige at anbringe et sted, hvor man også kan nyde dem inde fra den varme stue eller køkkenet. På de lange, lune sommeraftener er lanterner et must, spred dem med rund hånd på terrassen eller stil et par stykker på havebordet og få straks en romantisk sommerstemning.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom