Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Lene Bjerre Puder

Man ser og mærker det straks, - Lene Bjerre puder har den fantastiske og gennemførte kvalitet, som gode puder altid bør have. Lækkert fyld inden i og smukt betræk i gode farver og mønstre. Giv din sofa, seng, bænk eller stol en lynhurtig ”make-over” med disse vidunderlige og moderne puder. Skab en stram stil med flere helt ens puder eller miks løs, de forskellige puder passer super flot sammen og kan let kombineres.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Boligstyling for begyndere

Der er mange gode tips og tricks at hente hos de professionelle boligstylister. De skelner meget mellem interiør, der skal holde længe og tilbehør, der let kan udskiftes. Det er sund fornuft, der let kan kopieres af alle. De dyreste køb skal være holdbare i stil og kvalitet. Enkle møbler og neutrale farver går aldrig af mode. Tilbehør kan erhverves for rimelige penge og skaber hurtig fornyelse.

Lene Bjerre puder puster nyt liv i selv den ældste sofa eller stol. De fremstilles i tidens modefarver og med flotte mønstre og print. Det er let at style med puder, vær ikke bange for at blande flere forskellige slags på en fræk måde. Mormor stillede puderne sirligt på en række, du må godt være lidt mere nonchalant.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom