Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Lene Bjerre Tæppe

Få naturen og de lækreste farver ind i boligen med et Lene Bjerre tæppe. Rigtige kvalitetstæpper i en topaktuel stil, der klæder alle gulve. Disse tæpper er ikke bare enormt dekorative, men også meget praktiske og rare at gå på. De er nemme at anbringe og flytte rundt på, du får faktisk alle muligheder for at lege med rummets udtryk og indretning med små og store tæpper. Vildt flotte, både alene og under møbler.

Sæt lidt kulør på bolige

Lys, nordisk indretning kan få kant og ekstra personlighed, hvis der tilføres en smule farver. Det er nemt at gøre med tæpper og effekten kan næsten lige så stor som at male en væg.

Lene Bjerre tæpper sætter lidt kulør på boligen med smagfulde og naturlige farver, der passer så smukt ind i moderne nordiske hjem.

Leg med løse tæpper og læg dem både der, hvor de er praktiske og der, hvor de er dekorative. Tæpper skåner gulve godt og er behagelige at træde, sidde og lege på, men tæpper kan også noget visuelt. Et tæppe giver, som nævnt, et godt farvespil og hvis det anbringes under møbler, kan det samle udtrykket og skabe et rum i rummet, der giver en dejlig harmoni og ro.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱