Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Loftlamper

Det kræver god belysning og derfor gode lamper at oplyse et rum tilstrækkeligt. Vi danskere bruger for det meste loftlamper til at oplyse hele rum. Loftlamper er den type af lamper, der er med til mest at definere hjemmet, hvorfor vi hos by Hornsleth har mange forskellige produkter i denne kategori. På den måde er vores kunder sikre på at kunne finde en lampe til hvert eneste rum i deres bolig, som på én gang passer ind i deres stil, og som har et flot og anderledes udseende. Vores udvalg består af loftlamper i glas, rattan, papir og metal.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Loftlamper til alle rum

Vores sortiment består af loftlamper til alle boligens rum. Især er de velegnede til at hænge over spisebordet, som er familiens midtpunkt, men de er også særdeles velegnede til oplysning af entreen, soveværelset, stuen, børneværelset eller køkkenet. Loftlamper er ikke blot loftlamper, og derfor skal man ikke undervurdere effekten af en farverig lampe over spisebordet, en lampe, der kaster et flot lys i stuen, eller en stor indbydende lampe i entréen.

Et anderledes lys

I vores sortiment findes blandt andet loftlamper i glas, papir og rattan, som er designet til at give et anderledes lys. Lampen i glas har direkte udsyn til en glødepære efter eget valg, hvilket giver den et industrielt look, som på én og samme tid er afdæmpet og moderne, fordi formerne på glasset er bløde og afrundede. Loftlamperne i rattan er flettede med henblik på at kaste skygger i rummet, når de er tændte. Skyggerne fra disse kaster et lys af striber og tern fra sig, som giver liv til rummet, og som gør dem spændende at se på. Vores papirslamper giver det blødeste lys på grund af deres lyse farve og bløde materialer, hvor lyset trænger ud blidt og nedtonet.

Nordisk design

Hos by Hornsleth er vi hovedsageligt inspireret af nordisk design, hvilket også afspejler sig i vores loftlamper - især for dem i metal i farverne sølv, kobber, hvid og sort, som med deres industrielle og stilrene farver passer ind i skandinavisk boligindretning. Hvis du er vild med denne stil, vil de gøre sig godt over et aflangt rustikt træspisebord i sæt af to, enkeltvist over et rundt sofabord eller over køkkenbordet i en række af tre eller flere. De kan med fordel købes i samme farve som vores gulvlamper og bordlamper, da dette giver et fuldendt look, hvor det er tydeligt at se, at der er kræset for detaljen.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱