Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Lyskilder

Inden for de seneste år er lamper med udkig til en glødetråd blevet mere og mere populært, fordi det både giver et flot lys og er dekorativt. Især er det blevet populært med en stor glødepære med dekorative glødetråde. Her finder du et udvalg af disse, som passer til vores store udvalg af lamper. De kan både bruges i vores udvalg af lamper i glas, som er beregnede til en glødepære, men de kan også bruges i vores lamper, hvor dette ikke nødvendigvis er tilfældet.

Gode lyskilder

Det er vigtigt at, der er gode lyskilder i dine lamper, så du får det optimale ud af dem. Dette opnås udelukkende ved at bruge en solid lyskilde, der er af god kvalitet, og som lyser kraftigt og længe. Til dette formål anbefaler vi en glødepære, som er en pære bestående af en glødetråd og en glaskolbe, der lyser, når glødetråden bliver varm. Disse fører vi hos by Hornsleth, hvor du finder et bredt udvalg af dem i forskellige størrelser og former, så du er sikker på at finde den rette glødepære til dine behov.

Dekorativ belysning

Ud over at lyse kraftigt er brugen af en glødepære en nem og billige måde at skabe dekorativ belysning på, fordi glødetrådene fuldender lampens udtryk. Trådene ser ud på forskellige måder afhængigt af dit valg af pære, hvorfor de giver et forskelligt look. En pære med en ret glødetråd er forholdsvis traditionel, mens en pære med en anderledes og dekorativ glødetråd gør en lampe endnu mere dekorativ, end den er i forvejen. Hos os får du førstnævnte, hvis du vælger glødepære D, E eller G, mens du får en glødepære med en meget dekorativ og anderledes tråd ved at vælge glødepæren Globe 80-125.

Valg af glødepære

Hvilken pære du skal vælge, afhænger af, hvilken lampe du vælger. Du kan under de enkelte lamper læse om, hvilken fatning de har, og dermed hvilken pære de passer sammen med. Flere af pærerne passer til de flere fatninger, hvorfor du også har mulighed for at vælge den pære, der falder bedst i din smag.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom