Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Madam Stoltz Lampe

Lamper med godt lys, skal der til. En Madam Stoltz lampe giver mere end blot behageligt lys i et rum, men er også ekstremt dekorativ og udtryksfuld i sig selv. Lamperne er designet til alle, der vil bo originalt og ikke være en kedelig kopi af andre. Fint kunsthåndværk i spændende og nye materialer, der med garanti klæder moderne hjem. Ægte og meget charmerende, luksus boheme stil, lige til at blive glad i låget af.

Leg med lyset

Gå mod strømmen, hvis du vil bo med personlighed. Det betaler sig at tage nogle chancer i indretningen. Vi anbefaler at lege og være kreativ, når du styler dit hjem. Livet er, simpelthen, alt for kort til at bo kedeligt.

Madam Stoltz lamper er dansk design, når det er bedst. De unikke lamper oser af charme og livsglæde og er bare helt perfekte, hvis boligen trænger til et unikt twist. Prøv dig frem, når du skal vælge lamper og lys, her får du alle muligheder for at skabe den rette varme og afslappede stemning. Hæng gerne mange lamper op, det giver fleksibilitet og et ekstravagant udtryk. Vær lidt modig, slå dig løs, tænk i kontraster og lav et lækkert, personligt miks af forskellige slags lamper.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱