Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Madam Stoltz Møbler

Meget dansk og alligevel internationalt design. Råt og romantisk. Stilfuldt og casual. Tradition og trend. Der er masser af fede kontraster i de helt unikke Madam Stoltz møbler og derfor er de så spændende og udtryksfulde, at indrette sig med.

Vidunderlige, bæredygtige kvalitetsmøbler med masser af sjæl og charme. Både dekorative og funktionelle møbler til hele boligen. En fryd for øjet og en stor glæde at omgive sig med - lige nu og i fremtiden.

Stilfulde Stoltz – en skøn madamme!

 Der er noget internationalt og ekstremt charmerende over Madam Stoltz møbler. Vidunderlig, rå og luksuriøs stil med et frisk strejf af boheme. Et brand der absolut ikke ligner andre på interiørmarkedet.

Madam Stoltz går altid sine helt egne veje. Eventyrlysten, sanselig og med en veludviklet sans for spændende materialer, smuk formgivning og gode håndværkstraditioner. Inspirationen er hjembragt i kufferten fra eksotiske rejser og produkterne designes med sikker hånd på Bornholm.

Møblerne er, på en gang, meget moderne, men har også en lækker, retro-feeling over sig, der gør dem superfine til kreativ indretning. Kollektionen af møbler er udviklet til at du kan sætte scenen i dit liv og style din bolig, så den matcher din personlighed og får en autentisk og rar atmosfære.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱