Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Madam Stoltz Plaid

Med lækre boligtekstiler får man, på en nem og uforpligtende måde, smukt farvespil og rar stemning i indretningen. Madam Stoltz plaider er fremstillet i sæsonens nuancer og er derfor geniale, at style med. Plaiderne findes både i diskrete farvetoner, der er gode til markante møbler, men også med lidt mere knald på kuløren, så neutrale sofaer og stole får kontrast og liv.

Se også de vidunderlige Madam Stoltz sengetæpper, der giver soveværelset et nyt look.

Luk hyggen og farverne ind

 Farveforskrækkelse er udbredt her i Norden. Vores boliger bliver mere og mere hvide. Neutrale farver er pæne og praktiske at indrette sig med, men der er en stor risiko for, at udtrykket bliver lidt for køligt og sterilt. Med en smule farver i din styling, får du masser af hygge. Der skal faktisk ikke så meget til, for at udtrykket tager en ny, varm og rar drejning.

Er tanken om nye farvenuancer lidt skræmmende, så start i det små. En Madam Stoltz plaid er et rigtigt godt sted at begynde, hvis du gerne vil bringe lidt mere kulør ind i dit hjem. Der findes mange forskellige slags med mere eller mere drøn på paletten og som ekstra bonus, er de rare at tage over sig.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom