Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Madam Stoltz Tæppe

Tendensen lige nu er tæpper. Dekorative, løse tæpper, der anbringes under møbelgrupper og alene.

Madam Stoltz tæpper har lige det naturlige look, der især hitter stort for tiden og som passer så flot ind i de fleste moderne hjem. Smukke tæpper i gode farver og skøn kvalitet. Tilpas diskrete og alligevel meget udtryksfulde. Præcis den type tæpper, der kan indgå i mange sammenhænge, giver en rar stemning og sætter prikken over i’et i alle rum.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Glem ikke gulvene

 Vi fokuserer meget på væggene, når boligen styles. Gør os umage med at hænge de rigtige billeder, spejle, hylder og meget andet op. Gulvene er tit lidt oversete flader og det er synd. Selvom vi måske ikke kigger så meget på gulvene, som på væggene, så fortjener de faktisk noget mere opmærksomhed, for deres udtryk, er absolut ikke uden betydning for helhedsoplevelsen af boligen.

Løse tæpper er ikke bare praktiske, men også dejlig bløde at træde på, beskytter gulvet og gode for akustikken. Tæpper kan noget særligt visuelt og er effektfulde at style med. Madam Stoltz tæpper er fremragende til at give former, kulør, mønstre og tekstur til indretningen af alle rum. De flotte tæpper skaber lækre linjer, bryder ensfarvede gulvflader og giver omgående en rar stemning.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱