Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Natures Collection Seat Covers

Med et seat cover af naturlig skind fra NATURES Collection får du ekstra komfort i din stol og så giver det et hyggeligt og afslappende look. Med et Islandsk fåreskind i langhåret uld får du et rustikt nordisk look, men uden at skindet bliver for tungt og dominerende i din indretning. Tværtimod kan i lammeskind fra enten New Zealand, Tibet eller Island være med til at bringe personlighed til de lette, funktionelle og enkle nordiske møbler. 

I en tid hvor der arbejdes en del hjemmefra, så er det vigtigt at sikre sig at hjemmearbejdspladsen er særlig komfortabel og produktiv. Her er naturligt fåreskind ideelt fordi det netop tjener flere formål. Du kan nemt gøre en elegant stol mere komfortabel med et seat cover, så du ikke behøver en stor klodset kontorstol. Men skind er også praktisk og funktionelt. Det er nemlig i dets natur varmeregulerende, hvilket gør det behangeligt at sidde på i mange timer om dagen. 

Se vores udvalg af naturlige seat covers fra NATURES Collection 

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom