Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Plakater

Plakater er noget af det, der er mest populært i boligindretningen lige nu, hvilket der er flere årsager til. Èn af disse er, at det er en nem måde at dekorere sin bolig på, fordi de har en pris, der er til at betale, og fordi de er udskiftelige. De gør sig især godt, hvis de sættes i billedrammer, fordi det giver dem et fuldendt udtryk, og fordi det får dem til at træde endnu mere frem fra omgivelserne end ellers. Især er plakater med et retro look populære, hvilke naturligvis også er mulige at finde hos by Hornsleth. Hos os finder du både farverige og mere neutrale plakater. Fælles for hele udvalget er, at de, på grund af deres farvevalg og udtryk, på ingen måde er forstyrrende i boligindretningen.

ViSSEVASSE

Vores udvalg består af plakater fra danske ViSSEVASSE, som blandt andet portrætterer byer og lande og deres særlige kendetegn med referencer tilbage til 1930’erne. Generelt for disse plakater er, at de indeholder douche farver, hvis varme giver et roligt udtryk til de omgivelser, de placeres i. Udover disse finder du også plakater med motiver af mennesker i deres naturlige omgivelser fra ViSSEVASSE, som består af mere afdæmpede farver såsom brun, hvid, sand og sort, hvor grafikeren udelukkende har brugt disse farver til at tegne motiverne og at lægge skygger derpå.

Retro plakater

Aldrig har retro indretning været så moderne, som det er nu. Dette er en stil, der især passer godt til vores plakater fra ViSSEVASSE, da disse også har et retro udtryk, hvilket især gør sig gældende for dem med rolige farver såsom lyseblå, lyserød, bordeaux og brun. Ud over at passe perfekt ind i en retro boligindretning, passer de, på grund af deres brede farvepalet, også ind i alle andre type af boligindretning. Især gør dette sig gældende for indretning i skandinavisk stil, som hele vores sortiment i øvrigt bygger på.

Plakater med bymotiver

En stor del af vores udvalg består af plakater med bymotiver, hvor specifikke byers varetegn er portrætteret sammen med byens navn. Disse kan hænges op enkeltvis, men det er også flot at hænge flere sammen ved siden af hinanden, fordi farverne komplementerer hinanden. Plakaten med London indeholder London Eye, New York indeholder toppen af Empire State Building, mens Berlin indeholder TV-tårnet og København de karakteristiske huse i Nyhavn. Disse plakater er så flotte, at de gør sig bedst på en væg, hvor der ikke hænger andet, fordi det får dem til at træde mest muligt frem, hvilket sikrer, at de virkelig kommer til deres ret.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom