Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Sådan vælger du den rette biopejs

Når du skal vælge biopejs, skal du finde ud af, om den skal være fritstående, væghængt eller lofthængt. Jeg har her lavet en guide til dig, så du kan vælge den rette biopejs.

Hvad er en biopejs?

En biopejs er en pejs, der kører på bioetabol. Det vil sige, du undgår bøvlet med brænde, sod og optændingsvanskelligheder generelt. Men det er ikke kun hygge: din biopejs er også en supplerende varmekilde.

Hvad er en fritstående biopejs?

En fritstående biopejs er en pejs, der står på 3 ben eller på en stålplade. Fordelene ved en fritstående pejs er, at du kan flytte rundt på den derhjemme eller f.eks. tage den med i sommerhuset, ud på altanen eller på terrasen, fordi den ikke er bundet af hverken ledninger eller udsugning. Og da det ikke kun er en hyggegenstand men også en rigtig god varmekilde, er det smart at du kan tage den med i det rum, du opholder dig.

Hvad er en lofthængt biopejs?

En lofthængt biopejs er en pejs, du kan montere i loftet. Du skal ikke være bange for, at det fjerner fleksibiliteten, da du kan købe tilbehør til pejsen, der gør den fleksibel ved både at kunne være fritstående, væghængt eller lofthængt. Så den kan det hele. Det er klart, at der er et loftbeslag, der skal monteres for at kunne lave den lofthængt, men det er bare for at sige, at du ikke begrænser dig til denne ene måde at montere pejsen på, da det er tænkt som at skulle være en super fleksibel løsning. Så med det rette tilbehør kan du stadig tage den med dig rundt.

Hvad skal jeg vælge?

Fordi det netop er så fleksibelt med alt det tilbehør til biopejse, som du kan tilkøbe, er det meget en smagssag, hvad du vælger. Vi vil dog meget gerne hjælpe dig med dette valg, og du skal endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl om noget. Vi vil meget gerne rådgive dig og sidder klar i kundeservice alle hverdage i åbningstiden.

Her kommer vores udvalg af biopejse, og lidt længere nede på siden kan du læse alt om sikkerhed.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Sikkerhed for biopejse

  Her er de sikkerhedstips, du har brug for at kende, når du har en biopejs.

  1. Det er vigtigt, når du påfylder bioetanol, at du tager brænderen ud af kuplen. Det må ikke ske på andre måder!
  2. Du må kun fylde bioetanol på en kold brænder (men da du ikke kan røre ved en varm brænder, kan det ikke rigtig gøres forkert).

  Biopejs vs. brændeovn

  Udover at være en virkelig flot pyntegenstand i dit hjem, så er en biopejs også virkelig smart, hvis du laver sammenligningen biopejs contra brændeovn. Almindelige brændeovne skal udsluses pga. forhøjet CO2, så her kommer en liste over, hvorfor du bør vælge en biopejs allerede nu:

  • Den er CO2 neutral
  • Den lugter meget lidt, hvis du bruger rette etanol
  • Den sviner ikke
  • Den skal ikke rengøres
  • Den er plug ´n play (ingen skorsten eller anden montering)
  • Den er flytbar

  Og endelig skal du ikke være nervøs for en væltet biopejs: skulle du være virkelig uheldig, at din biopejs vælter, så har alle brændere monteret med en svamp, der suger etanolen, så den ikke flyder ud på gulvet. Men når det så er sagt, sker det stort set aldrig, da de er super stabile på de 3 ben eller på den tunge jernplade.

  Anbefalet af By Hornsleth

  Der er virkelig mange biopejse at vælge mellem efterhånden. Vi har bedst erfaring med dem fra Le Feu. Du finder hele Le Feu sortimentet her.

  Fri fragt over 499 kr
  100% dansk webshop
  30 dages fuld returret
  Fuld tilfredshed eller penge retur

  Kurven er tom

  😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱