Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Sika Borde

De skønne Sika borde er skabt af nogle af verdens mest anerkendte designere og fremstillet med henblik på at blive brugt i mange år. Kvaliteten er helt enestående og alle bordene har et lækkert, enkelt og meget tidløst look, helt i tråd med den nutidige, nordiske ånd og stil. Robuste og eksklusive borde udført i de bedste materialer, uden så meget pjank og derfor helt enkle at kombinere med mange forskellige slags stole og siddemøbler.

Skab gode rum til samvær

 Indretningen af dit hjem, skal understøtte din livsstil, så vidt det er muligt. Når du vælger borde, så tænk nøje på, hvordan du ønsker at leve, så der bliver skabt en naturlig sammenhæng mellem de valg du træffer og de behov, du rent faktisk har.

Et mindre bord rækker kun til få personer og er måske ikke så praktisk, hvis du ofte har gæster. Samles der ofte mange i dit hjem, må der være et stort bord. En fleksibel løsning med flere små borde, der let kan flyttes rundt og sættes sammen, eller et bord med udtræk, er et glimrende kompromis, der også egner sig bedst til den lille, men gæstfri bolig.

Sika borde er altid skønne borde at mødes med venner og familie omkring.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom