Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Sika Kurve

En smuk bolig har altid rene linjer, harmoni og orden. Et ideal, som mange stræber efter, men få opnår… Sika kurve er løsningen. De flotte og rummelige kurve er fantastiske til at gemme ting i og få orden og system i en fart. Fyld dem med alt fra magasiner til vasketøj eller strikkegarn. Mulighederne er uendelige og stilen er så klassisk, at kurvene vil være dekorative alle de steder, hvor der er brug for dem.

Klassiske kurve til alt

Oprydning bliver en leg, når alting bare har sin faste plads. Gode muligheder for opbevaring er alfa og omega, hvis man vil opretholde orden i boligen. Opbevaring kan sagtens være andet end kedelige kasser. Sika kurve er nok så praktiske, men langt mere spændende at se på. En stilfuld og elegant løsning til at skabe et godt system på tingene.

De gedigne kurve har de smukkeste former og er fremstillet i lækre naturmaterialer, der netop hitter i boligindretningen lige nu. Udtrykket er klassisk og passer til alle hjem. Brug kurvene til alt, hvad der godt må gemmes lidt væk, men som er rart at kunne finde frem i en fart. Stil dem på gulvet i entréen, badeværelset, soveværelset, børneværelset eller stuen og gerne flere sammen.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom