Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Sika Lamper

Elegante og absolut unikke kunstværker, sådan kan Sika lamper bedst beskrives. Stilen er eksklusiv og lamperne er designet til alle, der ønsker at indrette deres hjem med personlighed, varme og sjæl. Lamper, der virkelig skiller sig ud og som man lægger mærke til, også når de ikke er tændte. Bæredygtigt kunsthåndværk af høj kvalitet skabt efter gamle traditioner. De specielle og smukke skærme af metal giver et skønt og blidt lys, helt perfekt til hyggestunder.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Sæt scenen med lamper

 Intet er så stemningsgivende som lys. Vi kender det i høj grad fra film, hvor lyset fortæller meget af historien. Boligstylister er også en slags instruktører eller scenografer og deres tricks, er lige at kopiere, når man skal skabe rar belysning i boligen.

Anbring lamper strategisk - ikke bare hvor de ser godt ud, men dér hvor der behov for dem, så ingen kroge ligger hen i mørke. Vælg lamper, der spiller godt sammen med møblerne i form, farve og stil. Er alt meget enkelt, kan indretningen let blive lidt kedelig og fersk - her kan lamper give kant.

Sika lamper er meget skulpturelle og udtryksfulde. Derfor er de rigtig fine, hvis du gerne vil skabe den rette scenografi og stemning til hygge og samvær.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom