Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Sika Lanterne

I Sikas lanterner har du det hele; landlig idyl, varm hygge og et flot touch til indretningen. Her får du dog blot lidt mere, end i andre typiske og almindelige lanterne. Du får et mere eksklusivt og lækkert design – uden det går på kompromis med det hyggelige aspekt. Lanternerne bringer varm og hyggelig stemning og bidrager til en dejlig atmosfære – både i de kolde vintertimer, men i den grad også på de lune sommeraftener.

Lanterner skaber hygge

Hyggen er i høj kurs for tiden. Den kommer helt naturligt i indretningen for de fleste, men mangler der alligevel lidt, så er lanterner noget af det mest hyggelige man kan style hjemmet med.

Sika lanterner er simpelthen så fine, de ligner ikke de typiske lanterner, som man se allevegne, men er mere luksuriøse og lækre i deres udtryk.

Brug lanternerne året rundt. Levende lys er ikke bare til den mørke vintertid, men også stemningsfulde om sommeren og her er lanternerne smukke at tage med ud på altanen eller terrassen.

Bland lanterner med almindelige lysestager i en dekorativ klynge på spisebordet, når der kommer gæster. Udnyt i det hele taget lanternernes dekorative og hyggelige effekt i forskellige opstillinger rundt omkring i hjemmet, inde og ude.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom