Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Sika Puf

Puffen er røget lidt ind og ud af indretningen de senere år, men den nye, lækre Sika puf er helt sikkert kommet for at blive. Fremstillet af det lækreste læder i gode, diskrete farver. Klassisk, marokkansk stil med et smukt og enkelt broderi. Helt rigtig størrelse, facon og vægt. Let at flytte, men skrider ikke. Vildt dekorativ på gulvet i stuen og absolut vidunderlig at sætte fødderne op på efter en lang dag på jobbet.

Indret med et etnisk touch

 Prøv at betragte din boligindretning lidt som madlavning. Det bliver mest spændende, hvis du ikke følger en bestemt opskrift, men tør at eksperimentere og blande forskellige elementer. En smule krydderi og farve må der til, hvis resultatet ikke skal blive alt for fersk og kedeligt. Leg med mange ingredienser, som du kan lide, til du opnår det udtryk du vil have.

Den marokkanske Sika puf kan nemt pifte et nordisk hjem lidt op og give et tiltrængt etnisk touch i din styling af stuen. Det er et multifunktionelt og ekstremt dekorativt lille ”møbel”, der er nemt at placere i nærheden af en lænestol og bruge kreativt - beregnet til at smække fødderne op på, men kan også fungere som en siddepude eller et ekstra sofabord.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱