Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Sika Stole

Der ligger en helt enestående håndværkstradition og stolthed bag hver eneste Sika stol og det både ser og mærker man straks. De håndflettede stole har en ganske særlig kvalitet og stil, som ellers sjældent opleves i vore dage. Sika stole fremstilles i en vifte af designs og lækre farver - meget klassiske, smagfulde, slidstærke stole med en vidunderlig siddekomfort. Stole, der er fuldstændig hævet over forbigående tendenser og bare altid vil være aktuelle og pæne.

Ønsker du en vare fra brandet, som du ikke kan finde nedenfor, kan vi bestille den hjem for dig.

Den bedste kvalitet går aldrig af mode

 Det er let at forelske sig i Sika stole. De har en vidunderlig blanding af original, fransk, café charme og solidt, dansk design og håndværk. De flettede stole kan bruges både ude og inde og det bliver de faktisk over hele Verden. Alle Sika stole har et look og en kvalitet, der aldrig nogensinde går af mode. Den type møbler, hvor kærligheden og begejstringen aldrig daler og som man glædes over at eje, hver eneste dag.

Stolene er rigtig fine og robuste udendørs i haven eller på altanen, hvor de kan kombineres med et matchende Sika bord, men er så smukke, at de også sagtens kan bruges i køkkenet, hvor de vil skabe en lækker, casual, bistro stemning omkring spisebordet og ved morgenmads-, eller bardisken.

Sika Design er vores førende producent af fletmøbler. Mangler du et bord eller en stol i flet, er det her, du skal kigge. Selvom fletmøbler er forholdsvis traditionelle, er traditionelt ikke et ord, der kan bruges om Sika Design.

Kig nærmere på en Sika Design stol i rattan, hvis du ønsker en stol, som både er behagelig og dekorativ. Stolen findes i grå, brun og sort samt i grøn, blå og lilla. Om du ønsker en stol med eller uden armlæn er op til dig - Sika Design leverer det hele.

Vil du have et samlet sæt møbler, kan du også finde et Sika Design bord i rattan hos os. Fordelen ved at vælge møbler i rattan er, at de kan tåle vind og vejr og derfor er oplagte som havemøbler i haven eller på terrassen.

 

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom