Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Sika Tæpper

Kollektionen af Sika tæpper er helt i tidens ånd og lige sagen i moderne boligindretning. Meget smukke tæpper med et naturligt look, som er perfekte i størrelse, farve og materialer, til dig, der gerne vil bo lyst og nordisk. Tæpperne kan anbringes i alle rum, hvor de kan have en praktisk, men også yderst dekorativ funktion på gulvene. Der er masser af muligheder med de dejlige tæpper og så er de rare at gå på.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Tæpper samler indretninge

Den rent praktiske funktion ved tæpper, kender alle. Men er du klar over, hvor meget tæpper kan, rent visuelt?

Løse tæpper, der anbringes strategisk, har en samlende effekt i indretningen og kan binde alt interiør og alle møbler sammen på en raffineret måde. Tæpper er, desuden, fremragende til at bringe tekstur, former, farver, mønstre og natur ind i et rum. Alle vigtige og stemningsskabende elementer i nordiske hjem, hvor enkelheden skal dominere og hyggen skal være ægte.

Sika tæpper er designet til moderne indretning, her er ikke kun tænkt funktionelt, men i høj grad også i de visuelle baner. De lækre tæpper findes i mange, gode størrelser - både i klassiske rektangulære formater og smarte, runde tæpper, der er superhotte i boligen lige nu.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱