Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Smalt vitrineskab

Går du efter en afbalanceret og harmonisk indretning uden for mange forstyrrende elementer? Det er slet ikke så svært at opnå. Alt, du har brug for, er et møbel, der på en sofistikeret måde lader dig opbevare alle de genstande, du har stående rundt omkring, på ét sted.

Løsningen finder du helt konkret blandt vores brede udvalg af smalle vitrineskabe. Skabene kan placeres overalt i din bolig, og de egner sig især godt til køkkenet eller stuen.

Vores smalle vitrineskabe leveres fragtfrit i hele Danmark til "fortovskant" og ønskes opbæring af vitrineskabet kan dette arrangeres mod merpris.

Filtrer

Udstil dit boligtilbehør

Med deres nordiske designs og lækre materialer som fyrretræ, mahogni og jern, vil de sætte prikken over i’et på din indretning. De smalle vitrineskabe er fremstillet i højeste kvalitet og fås i flere forskellige farver og størrelser, så det vil ikke være svært at finde et skab, der passer perfekt ind i dit hjem.

Når du har fundet drømmeskabet, leverer vi det fragtfrit — og ønsker du opbæring af skabet, kan dette sagtens arrangeres mod merpris.

Med et vitrineskab med glaslåge får du mulighed for at udstille dine ting på en stilfuld måde, hvad enten skabet skal bære på smukt porcelæn, en eksklusiv flaske whiskey, keramik eller grønne planter. Her får du skabt orden i hjemmet ved at samle dine genstande bag glashylden, og på samme tid kan du stadig nyde den glæden ved synet af dem hver eneste dag.

 

 

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom