Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Til Væggen

Ikke nok med at boligen kan dekoreres med møbler og brugskunst, kan den også udsmykkes med vægdekoration. Det kan ofte være svært at fylde hjemmets mange tomme hvide vægge ud på grund af manglende inspiration til, hvordan det kan gøres. Dette resulterer oftest i, at vi lader være med at dekorere væggene, eller at vi sætter store billeder op, der fylder godt. Men der findes faktisk mange flere måder at lave vægdekoration på. Lad dig inspirere af vores udvalg i denne kategori, hvis du er på udkig efter vægdekoration. Vores udvalg af produkter til vægdekoration består af plakater, billedrammer, spejle og vægure.

Vægdekoration - sådan

Der findes et utal af måder, hvorpå man kan dekorere sine vægge. Især er vægdekoration med plakater eller billeder populært, da man på denne måde kan sætte sit personlige præg på indretningen. Hvis man ønsker lige linjer og klassisk indretning, kan man indrette med få store plakater sat i en billedramme, mens man kan indrette sig med mange små billedrammer, hvis man er til mere personlig og anderledes vægdekoration. Man kan også bruge spejle og ure til dekoration af vægge, hvilket giver et anderledes look, da det er med til at bryde rummet på en anden måde, end billeder og plakater kan.

 

Plakater er det nye sort

Inden for de seneste år er det blevet mere og mere populært at bruge plakater til vægdekoration, og vi ser det i dag overalt. Plakaterne sættes oftest i en billedramme, fordi kombinationen af en plakat og en billedramme giver et udtryk, der får plakaten til at stå mere frem. Hos by Hornsleth fører vi plakater, som er i overensstemmelse med tidens trends - men som passer til ethvert hjem grundet deres tidløse udtryk og flotte farver. Plakater har aldrig været så populære som nu, og netop derfor mener vi, at de i mange tilfælde er løsningen på megen frustration over tomme vægge og manglende vægdekoration.

 

Giv rummet personlighed med billedrammer

En gode måde at få personlighed ind i sit hjem er ved at gøre brug af billedrammer med præfabrikerede billeder, eller som man selv kan sætte fotografier eller billeder i. På denne måde kan man skabe sit helt personlige udtryk i sin vægdekoration, som endda i nogle tilfælde er udskifteligt. I billedrammer er det muligt at sætte egne tegninger i, et billede man har fået i gave, eller et billede som man har fundet på et loppemarked. Hvis man vil gøre sin vægdekoration endnu mere personlig, kan man også sætte fotografier i billedrammerne, som man selv har taget, eller hvor ens familie eller venner er på.

 

Snyd rummet større med spejle

Hos by Hornsleth fører vi et bredt udvalg af spejle, hvilke også kan bruges som v&ae>lig;gdekoration i alle boligens rum. Spejle er pæne at have hængende, men de har faktisk også en anden funktion; de giver en illusion af, at rum er større, end de er. For at opnå dette er den mest optimale placering af en spejl et sted, hvor spejlet fanger så meget lys som muligt. Hos by Hornsleth fører vi et bredt udvalg af spejle, som er ideelle til vægdekoration, hvor de kan bruges til at hænge over en skænk, til endevægge eller i en smal entré, hvilket får den til at syne større.

 

Glem aldrig tiden - ure som vægdekoration

Også ure kan bruges til vægdekoration. Ure er ikke en genstand, vi forbinder med klassisk vægdekoration, men de er faktisk ideelle hertil, fordi deres runde form bryder med linjerne i vores boligindretning. Vi har ofte tendens til at indrette os efter linjer og kanter, hvilket kan gøre boligens udtryk ensartet og upersonligt. Med et ur bryder du disse linjer på en simpel måde. Udover dette er det praktisk at have et ur i ethvert rum, da tid er en vigtig faktor i vores liv. Det er kendetegnende for vores ure, at de er praktiske og flotte at se på, og at de er lavet i kvalitetsmaterialer.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom