Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Tøjstativer

Dansk webshop med salg af møbler og brugskunst

by Hornsleth er kort fortalt en dansk webshop med salg af brugskunst, interiør og møbler til dit hjem i nordisk stil. Vi har et godt samarbejde med mange rigtig gode danske brands. Brands som har som udover os selv, har en finger på pulsen om hvad det er rør sig af nye produkter indenfor dansk interiør. 

Få dit tøj frem i lyset med skønne tøjstativer

Vi har tildens til at vores tøj og overtøj skal gemmes væk i skabe. Det er næsten synd. Vi har brugt rigtig meget tid på at udvælge tøj vi syntes om - Så hvorfor ikke få det frem i lyset. Vi har et udvalg af flere tøjstativer i forskellige størrelser. Det skulle derfor være muligt at finde et tøjstativ til entreen, gangen eller værelset hvor du pænt kan hænge tøjet frem på en flot og præsentabel måde. 

Vi sælger også til din tøjbutik

Indret din tøjbutik med tøjstativer fra by Hornsleth. V har et større udvalg af smarte og flotte tøjstativer tl brug i butikken. Vi tilbyder rabat ved køb af mere end 2 stativer. Kontakt os for et tilbud på: by@hornsleth.dk

Fragtfri levering

Vi tilbyder fragtfri levering til nærmeste GLS Shop eller til erhvervsadresse. Leveringstiden er 3-4 dage såfremt tøjstativet er på lager.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱