Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Væghængt Biopejs

En væghægt biopejs kræver ikke meget plads og kan stort set monteres de fleste steder. Til denne biopejse skal der kun monteres et vægbeslag og vupti så har du en ”svævende” biopejs. Det er muligt at dreje selve kuplen så du får glæde af skæret fra flammerne uanset hvor du sidder.  Mange er ikke klar over at en biopejs giver SÅ meget varme fra sig som de gør, men det gør de. Så her får du hygge, varme, nem montering og en god supplerende varme kilde.

Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtig biopejs til dig. Bestil tid til et besøg i vores showroom på telefon 38 42 44 66.

Hvad følger med til en væghægt biopejs?

Til din væghægte biopejs følger der brænder, kuplen og vægbeslaget med.  Alt hvad du skal tilkøbe er bioethanol samt skruer til vægbeslaget. Du vil indenfor 15 min kunne montere din væghængte biopejs.

Vægbeslag samt støbejernskuplen fås i farverne sort og hvid. 

Fleksible biopejse.

Det er ikke mange som er klar over at biopejsene fra Le Feu kan konverteres til hvilken model man som kunde ønsker. Kuplen er opbygget således, at brænderen både kan være i top og bund af kuplen. Det gør at du kan vende kuplen 180 grader, så monteringshullet til den væghængte biopejs, skal være nederst, ja så kan du vende kuplen om, så hullet kommer øverst og derfor kan konverteres til lige den model du ønsker. Smart ikk?

Hvad er Bioethanol?

Den væghægte biopejs brænder med det flydende brændstof Bioethanol . Det er vigtigt at du får en god bioethaol til din biopejs for at få mest ud af den.

Biopejsen brænder ca 4-6 timer på 1.5 liters bioethanol.

Vi kan anbefaler at du bruger bioethanolen fra Le Feu, som er Co2 neutral og lugtfri. Den kan du finde her: https://byhornsleth.dk/tilbehoer-til-biopejs

Du kan forvente at få 4-5 grader mere varme i et rum på 25-30 m2 ved brugen af en tændt biopejs.

Der kræves ingen form for skorsten eller udsugning, når din biopejs skal monteres.

Er det farligt at bruge en biopejs?

Det er kun farligt at bruge en biopejs, hvis du fylder bioethanol på en varm brænder. Dette er ikke muligt med vores biopejse, da brænderen skal ud af kuplen for at påfylde den. Brænderen kan du ikke få ud når den er varm, så det giver helt sig selv.

I øvrigt opsuges bioethanolen i en svamp som er monteret i brænderen i alle vores biopejse. Derfor vil du ikke opleve at det er flydende væske i brænderen - Smart og sikkert.

 

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom