Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Vitrineskab i metal

Vi er vilde med både at få og give ting, der kan agere pynt i hjemmet. Dette, hvad end vi har købt en ny vase, eller har fået en fin tegning af niecen i julegave. Dog gør det ikke meget godt for boligindretningen, hvis det eneste sted man kan finde plads til det er i nederste skuffe i kommoden.

Heldigvis kan du med et vitrineskab i metal både finde steder at opbevare dine yndlings nips, pynt eller andet, og samtidig have dem til fuldt skue bag et fint glasparti eller indrammet i simple metalformationer.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Vi har vitrineskabe i metal og jern til hver en smag

Skabene har i mange år været benyttet til at opbevare finere genstande, man ikke havde lyst til at gemme ad vejen, men som alligevel krævede sin faste plads. Dette er stadig tilfældet i dag. Skabene er især populære at benytte i køkkenet, hvor det kan fyldes med fine tallerkenstel eller smukke glas, der kræver sin faste plads, men som stadig kan fungere som en del af indretningen i hjemmet.

Vi sælger skabe i alverdens modeller, hvad end man ønsker et moderne og enkelt skab i tyndt stålstel, eller hjemmet skal prydes med et mere romantisk udseende skab med små og sirlige detaljer, der giver skabet et feminint og patina look.

 

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom