Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Rejsetasker

Når du er på ferie eller forretningsrejse, har du brug for at have den bedste beskyttelse omkring dine personlige ejendele. Dette får du ved at vælge taske i naturlæder, som er et rustikt materiale, der modstår slid år efter år.

Her hos ByHornsleth forhandler vi funktionelle og stilfulde rejsetasker i læder, der kan bruges til både korte og lange rejser.

Rummelige weekendtasker til mænd og kvinder

Læder er et tidløst og råt naturmateriale, der skaber stil hos både mænd og kvinder. Foruden det rustikke look kan du nyde godt af læderets høje slidstyrke, som er en betydningsfuld fordel, når det kommer til at vælge de bedste tasker til ferier og weekendophold.

Dine behov er med til at afgøre, hvilken taske der er den bedste for dig. Mens nogle er på udkig efter små og kompakte weekendtasker, har andre brug for funktionel opbevaring til længerevarende ophold.

Du kan blandt andet bruge rejsetasker til følgende formål:

  • Ferier
  • Weekendophold
  • Forretningsrejse
  • Håndbagage

Alle vores moderne tasker til rejser og ferieophold er udstyret med praktiske rum, så du kan holde styr på både små og store ejendele. De små rejsetasker er designede som rygsække, der gør det komfortabelt for dig at bære dine ting. Foruden de mange praktiske rum bærer alle tasker funktionelle hanke, så du nemt og ubesværet kan transportere din taske og få maksimal fleksibilitet med den.  

Vi håber at vi med vores fine udvalg, kan hjælpe dig med at finde den rette rejsepartner i form af en af vores lækre rejsetaske. Har du spørgsmål til produkterne eller andet, så kontakt os endelig.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom